Sponsoring

Gert-Jan Wassink

Achterhoeker Gert-Jan Wassink (26) heeft als hoofddoel het behalen van de Olympische marathon van 2020 in Tokio. Als fulltime atleet zoekt Gert-Jan constant naar perfectie om zijn eigen topsportklimaat te verbeteren. Daarom heeft hij besloten om vanaf heden onder begeleiding van bondscoach Honoré Hoedt te gaan trainen op het Nationaal Sportcentrum Papendal te Arnhem. 
 
"Om mijn Olympische doel te kunnen behalen denk ik dat trainen op Nationaal Sportcentrum Papendal, waar alle kennis en faciliteiten aanwezig zijn, beter bij mijn ambities past". Honor Hoedt is geen vreemde voor Gert-Jan. Hij kent hem inmiddels al een aantal jaren, onder andere van afgelopen EK's. En recent heeft hij samen met de trainingsgroep van Honoré Hoedt in Zuid-Afrika een trainingsstage afgewerkt. Gert-Jan denkt dat zijn trainingsaanpak goed bij hem past als atleet en heeft veel zin in deze nieuwe samenwerking. 
 

www.gertjanwassink.nl

 


Andrea Deelstra

Een sportster in hart en nieren, een winnaar en een ondernemer: dat is wie ik ben. Hardlopen is mijn leven en bracht mij van het vertrouwde Dwingeloo naar het centraler gelegen Apeldoorn. 
 
Voordat ik mijn hele leven dagelijkse leven ging inrichten om mijn sport optimaal te kunnen uitoefenen, heb ik gestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Nu ben ik op flexibele basis aan het werk als vakleerkracht lichamelijke opvoeding en bewegingsconsulent.
 
Ik heb al deelgenomen aan grote evenementen als het EK Baan, meerdere EK-cross kampioenschappen, Europacups en vele Nederlandse Kampioenschappen. En met succes: Ik ben tweevoudig Nederlands kampioen op de 3.000 meter steeple chase en heb het Nederlands record voor onder 23 jaar in deze discipline op mijn naam. In 2006 werd ik 11e op het EK-cross en in 2007 23e en ook heb ik al een hele verzameling aan medailles van Nederlandse Kampioenschappen. 
 
Ik droom echter al sinds ik startte met lopen van maar èèn ding en dat is "de marathon". Met een goed uitgedacht meerjarenplan werk ik toe naar topprestaties op deze discipline. En natuurlijk droom ik van het evenement waar elke topsporter wil staan! 
 
Naast trainen, eten en rusten is ook een goede verzorging van de spieren èèn van de basiselementen voor een topsporter. Ik ben dan ook een veel geziene klant bij Alwin!
 
www.andreadeelstra.nl

2016 - Deelname Olympische Marathon - Rio de Janeiro!
2015 - 5e op de Marathon van Berlijn (2.26.46 nieuw Pers. record)
2013 - Nederlands Kampioen op de Marathon (in Eindhoven)
2012 - 2e op het Nederlands Kampioenschap op de Marathon (in Eindhoven) 
2012 - Nederlands Kampioen op de halve marathon!