Recensies

Reacties

Apeldoorn, 17 februari 2014

Al meer dan 3 jaar ren ik met veel plezier bij Loopsport Matengroep in Apeldoorn. Toen ik vorig jaar september ben overgestapt van de A/B-groep naar de C-groep ben ik met een aantal enthousiaste dames (ook wel de Loopzussen genoemd) gaan trainen voor de 7 Heuvelenloop in Nijmegen. Vlak voor de run in Nijmegen kreeg ik last van een beginnende liesblessure. Toch heb ik de 15 km kunnen uitrennen, maar daarna was ik genoodzaakt rust te nemen. Dat kwam erg slecht uit, want we hadden een nieuw doel gesteld nl: de 18.5 km van de MWM in Apeldoorn. Ik zat in zak en as. Toevalligerwijs kwam ik Alwin van Massagepraktijk Le Fèbre tegen op de Hardloopbeurs in Apeldoorn begin dit jaar. Mijn hoop was op hem gevestigd. Kon hij nog wat voor mij betekenen de laatste 5 weken voor de Midwinter? Elke week kwam ik trouw bij Alwin en hij gaf 2 weken voor de run groen licht. Ik mocht weer gaan trainen en beetje bij beetje verdween de pijn en kwam het vertrouwen terug en ook al weet ik dat ik het zelf heb gedaan, dankzij Massagepraktijk Le Fèbre heb ik de 18.5 km kunnen rennen, het was een cadeautje! Ik ben vaste klant geworden. Anita B. (Loopzussen) uit Apeldoorn

Al jaren mijn top masseur

Al enige jaren mag ik graag gebruik maken van Alwin's kennis en kunnen. Zeer vriendelijke man waar je je snel op je gemak voelt met verstand van zaken. Gaat opzoek naar waar je last hebt en ga daar uitgebreid mee aan de gang! Een absolute aanrader!

Juiste aanpak rugklachten

Na enige tijd gezocht te hebben naar een behandelaar die op de juiste manier met mijn rugklachten omgaat, ben ik bij Alwin terecht gekomen. Heel prettig persoon in de omgang, kundig, nette behandelruimte en het belangrijkste is dat mijn rugklachten na slechts één behandeling al significant minder zijn geworden. Zeer tevreden!

Reactie toevoegen